Tjänster

Jag hjälper dig med trädfällning

Knivens Trädfällning är ett ypperligt företag att anlita, när det kommer till att bli av med hela- eller delar av träd. Det går både att få hjälp med sedvanlig trädfällning, som endast kräver att man står och fäller och litet mera avancerad trädfällning, som kräver komplex säkerhetsutrustning och noggrannhet och ett ansenligt säkerhetstänk vid utförandet.

Vem hjälper jag?

Knivens Trädfällning har som ambition att hjälpa alla som behöver hjälp med att avlägsna hela eller delar av träd. Det spelar ingen roll om man behöver mycket eller litet hjälp. Alla, såväl privatpersoner som företag är välkomna att anlita oss.

Kundens garanti

Knivens Trädfällning ger alla kunder full garanti på allt utfört arbete. Om du som kund inte är helt nöjd med arbetet eller servicen så säg till, så att detta kan åstadkommas. När du anlitar oss, så skall du vara nöjd. Med andra ord, så tveka inte om det är något som inte stämmer fullt ut.

Arbetsområdet är Uppsala med omnejd

Företagets arbetsområde är framför allt Uppsala med omnejd. Kontakta mig, Håkan Ivarsson, om du vill få mer info om hur du specifikt kan få hjälp med dina träd. Jag hjälper dig mer än gärna och kan tack vare min kunskap och erfarenhet ge dig ett fullgott och kvalitativt arbete till en förhållandevis låg kostnad, så hör av dig, om du är intresserad och i behov av hjälp.

Vi hjälper dig!